Hoe kan ik mijn Premium-lidmaatschap opzeggen?

Bedenk alsjeblieft dat je onze service na het aflopen van jouw Premium-lidmaatschap slechts beperkt kunt gebruiken. Wij hopen dat je met veel plezier gebruik hebt gemaakt van onze site.

Als je toch wilt opzeggen, stuur ons een schriftelijke opzegging. Vermeld alstublieft de Parship-code of het e-mailadres dat je in jouw Parship-profiel hebt aangegeven. Jouw brief kan naar het volgende adres gestuurd worden:

PE Digital GmbH
Klantenservice Nederland
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland

Als je de contactmogelijkheid op de website gebruikt, is jouw bericht makkelijker en sneller te verwerken als je zorgt dat je ingelogd bent.

Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw opzegging per e-mail van ons, zodra wij de opzegging hebben ontvangen. Let op: deze bevestiging wordt gestuurd aan het e-mailadres dat je in jouw Parship-profiel hebt aangegeven.

Opzeggingstermijn

Een Premium-lidmaatschap moet minstens 4 weken voor het einde van de actuele looptijd worden opgezegd. Hierover informeren wij je reeds tijdens het bestelproces vóór de bestelling in de informatietekst direct boven de knop “Kopen”. Alle details over de opzeggingstermijn voor jouw lidmaatschap vind je ook in de bevestiging van de bestelling, die je vlak na jouw bestelling ontvangen hebt per e-mail.