Toch geen Parship? Zo werkt herroepen!

Ben je hals over kop verliefd geworden op iemand die je op straat hebt ontmoet? Of is online dating gewoon niets voor jou? Geen probleem. Tot 14 dagen na het afsluiten van jouw Premium lidmaatschap kun je herroepen. Informeer ons hierover per brief, fax of e-mail. Binnen deze herroepingstermijn betalen wij jou het lidmaatschapsgeld voor jouw premium lidmaatschap terug.

Eerst testen, dan kopen

Nadat je geregistreerd bent, kun je met het gratis basislidmaatschap een kijkje nemen op ons platform en een eerste indruk krijgen. Neem er even de tijd voor en vul de Parship-vragenlijst in. Hiermee krijg je een korte evaluatie van jouw partnerpersoonlijkheid. Maak vervolgens je eigen profiel aan, bekijk de voor jouw geselecteerde matches en ontvang mails of reacties van andere leden. Bovendien bevat onze site veel nuttige artikelen en video’s over diverse onderwerpen op het gebied van relaties, liefde, singles en daten.

Wil je het proberen? Wij bieden diverse abonnementen aan: 6, 12 of 24 maanden. Naast toegang tot ons platform, ontvang je een uitebreid persoonlijkheidsrapport op basis van de persoonlijkheidstest, verder zie je wie jouw profiel heeft bekeken, je kunt foto’s van andere leden bekijken en nog veel meer.

Herroeping

Tot wanneer kan ik herroepen?
Als je jouw contract wilt herroepen, houd dan rekening met de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen. Zorg er dus voor dat je jouw verklaring van herroeping binnen deze termijn naar ons opstuurt. Je hoeft geen reden voor de herroeping op te geven, maar we horen graag van je wat we eventueel nog beter kunnen doen om nog meer mensen online bij elkaar te brengen.

Krijg ik mijn geld terug?

Houd er rekening mee dat je bij het afsluiten van een Premium lidmaatschap een betaalde dienst bestelt waarvoor bij opzegging een gedeeltelijke betaling verschuldigd is. Dus als je je Parship Premium-lidmaatschap binnen de eerste 14 dagen wilt opzeggen, brengen we je de tijd vanaf de aankoop van het lidmaatschap tot aan de opzegging in rekening. Omdat je binnen deze tijd de mogelijkheid had om onze service volledig te gebruiken, contacten te leggen met andere leden en berichten uit te wisselen.

Heb je meer vragen?

Onze Customer Service beantwoordt als jouw vragen over het lidmaatschap. Gebruik hiervoor het contactformulier.