Wat is dat eigenlijk, een relatiepersoonlijkheid?

Met ons Parship-principe matchen we niet zomaar singles. We willen dat je de persoon leert kennen die bij je past. Jou aanvult in een relatie. Waarmee de vooruitzichten zo goed zijn dat jullie samen gelukkig worden en blijven. Al jouw persoonlijkheidskenmerken samen vormen een relatietype. Hoe ben je in een relatie, wat vind je belangrijk en wat vind je lastig? Door de persoonlijkheidstest kunnen wij je ook vertellen hoe jouw ideale match eruitziet.

Wie ben je echt?

We hebben dagelijks contact met mensen: op het werk, met vrienden en kennissen, in het gezin of als we uitgaan. Wanneer we nieuwe mensen ontmoeten, komt vaak een interessant fenomeen om de hoek kijken: “sociale wenselijkheid”. Je hebt het waarschijnlijk al bij jezelf gezien: je wilt een goede indruk maken, bijzonder grappig of heel charmant zijn. Dus je doet je best om anderen te plezieren. Niet helemaal natuurlijk, maar wel een beetje. Dit gebeurt uiteraard ook bij de ander, de persoon met wie je een date hebt gehad heeft ook zijn of haar uiterste best gedaan om een zo goed mogelijke indruk te maken. En zo kan het gebeuren dat na een aanvankelijk enthousiasme voor iemand, op een gegeven moment de desillusie volgt. Je realiseert je dat de ander niet is zoals je hem of haar hebt leren kennen.

In een goede relatie moet je echter niet doen alsof – je moet zijn wie je werkelijk bent. En: Je moet weten wat je nodig hebt om gelukkig te zijn. Maar dat is helemaal nog niet zo makkelijk. Bewustwording is stap 1.

Onze zeer eenvoudige basisregel is daarom:

Ik moet eerst weten wie ik ben, voordat ik iemand kan vinden die goed bij mij past.

Durf jij in de spiegel te kijken?

Bij aanvang van het lidmaatschap vul je de Parship-vragenlijst in. De vragen worden indirect en deels projectief gesteld, zodat effecten van sociale wenselijkheid worden ondermijnd. Daarnaast resulteert een combinatie van meerdere antwoorden altijd in een kenmerk.

De evaluatie van al jouw antwoorden resulteert in een veelzijdige analyse van jouw partnerschapsgerelateerde kenmerken, wensen, gedrag, interesses en gewoontes, met veel uitleg en concrete suggesties. Misschien ontdek je een kant van jezelf die tot nu toe voor je verborgen is gebleven of waar je tot nu toe weinig aandacht aan hebt besteed. Het is mogelijk dat juist deze kant de sleutel is tot het geluk van jouw relatie.

Met onze vragenlijst en de evaluatie ondersteunen we je bij het doorbreken van oude patronen en het vinden van je liefde.

Wij proberen jou zo duidelijk mogelijk te maken, wie je bent.

Als Premium-lid ontvangt jij jouw uitgebreide analyse gemakkelijk als PDF per e-mail. Als basislid kan je de evaluatie als PDF voor 149 euro bestellen bij onze klantenservice of je wordt Premium lid, dan ontvang je het rapport sowieso.